13 اسفند 1396
1213 بازدید
فعالیت روزانه 40 بانوی خیر در تدارکات آشپزخانه بازارچه مهرانه
"منیره فیروزه"، مسئول کمیته منابع انسانی مهرانه با اشاره به آغاز برنامهریزیها برای برپایی هشتمین بازارچه این مجموعه در نمایشگاه بینالمللی کاسپین زنجان از حدود 3 ماه قبل گفت: از اول اسفند ماه برنامه ریزی رستوران بازارچه صورت گرفته و از هفتم نیز تدارکات آشپزخانه بازارچه مهرانه (قبل از پخت) از ساعت 8 تا 14 شروع و تا به امروز ادامه دارد.
وی با بیان اینکه روزانه به طور متوسط 40 نفر از بانوان خیر برای تدارکات آشپزخانه تلاش میکنند، عنوان کرد: منوی رستوران مهرانه شامل انواع غذاهای سالم و سنتی نظیر "آش ترش سنتی زنجان، آش رشته با کشک، کوفته تبریزی با ترشی، کشک بادمجان، ساندویج فلافل، پیراشکی، خوراک لوبیا و ماکارونی" میباشد که تمامی عواید حاصل از فروش تمامی غرفههای مهرانه در کریدور A نمایشگاه کاسپین به نفع بیماران مبتلا به سرطان به فروش خواهد رسید.
"روابط عمومی انجمن خیریه مهرانه"