با بالا رفتن سنتان، مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید
مصطفی مرتضوی، مسئول کمیته آموزش و پیشگیری مهرانه با بیان اینکه برای پیشگیری از ابتلا به سرطان باید در وهله نخست ترکیب غذایی مناسب بر اساس سن افراد را تعریف نمائیم، افزود: هر یک از ما انسانها بر اساس فعالیت های ورزشی یا شغلی و یا هر فعالیت فیزیکی دیگری به میزان مشخصی کالری، روغن و سایر مواد پروتئینی و ویتامین و غیره نیازمندیم.
وی ادامه داد: در حوزه غذاها هر چه سن بالاتر میرود باید میزان مصرف گوشت قرمز کاهش یابد این در حالی است که مصرف گوشت قرمز برای نوجوانان و جوانان یکی از توصیههای متخصصان امر برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها از جمله سرطان میباشد.
"روابط عمومی انجمن خیریه مهرانه"