26 اردیبهشت 1396
1126 بازدید
برگزاری جشنواره "دانشجوی آشپز" در تغییر صحیح فرهنگ مصرف دانشجویان مؤثر است
یداله رجائی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان در حاشیه افتتاح این جشنواره با بیان اینکه " معتقدم این برنامه به لحاظ ترویج مصرف غذاهای ایرانی و بومی که منشا طبیعی دارند میتواند در تغییر صحیح فرهنگ مصرف دانشجویان مثمرثمر باشد" گفت: تقویت روحیه تیمی در بین دانشجویان و ایجاد رغبت در آنان برای حضور در دانشگاه و اشتیاق آنان برای آموختن از دیگر مزایای برگزاری جشنواره "دانشجوی آشپز" میباشد.
"روابط عمومی انجمن خیریه مهرانه"