26 اردیبهشت 1396
1330 بازدید
غذاهای سالم تهیه شده در دومین جشنواره "دانشجوی آشپز" دانشگاه آزاد اسلامی زنجان داوری شد
وحید حیدری، دبیر کانون مهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان در حاشیه این مراسم که روز دوشنبه 25 اردیبهشت ماه صوتر گرفت، هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی دانشجویان با غذاهای سالم و نهادینه شدن مصرف آنها در جامعه عنوان کرد و گفت: فروش آش و پذیرائی از دانشجویان و حاضرین با نان، خرما و پنیر و گوجه فرنگی از جمله برنامههای دستاندرکاران این برنامه بوده و افراد به همت عالی نسبت به پرداخت هزینه آش و وعده غذایی سالم اقدام میکنند.
وی ادامه داد: تمامی هزینههای مربوط به تهیه آش و وعده غذایی سالم به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان تامین شده و هیچ هزینهای از سوی مهرانه و کانون مهر پرداخت نشده است.
لازم به ذکر است این جشنواره ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد بوده و علاقمندان باید مواردی از جمله غذاهایی که کاربرد درمانی دارند، غذاهای کم کالری، نوآوری در پخت غذا سالم، غذاهای بومی و محلی سالم، تهیه میان وعده های سالم برای همه گروههای سنی از مواردی است را رعایت کنند.
"روابط عمومی انجمن خیریه مهرانه"