مدیرعامل مهرانه در قبال پیشنهاد نماینده وزرای کشور نیجر برای دریافت کمک مالی از یونیسف:
مهرانه در سایه حمایتهای خیران زنجانی نیازی به کمکهای بینالمللی ندارد
بنیانگذار انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان زنجان در مقابل رئیس دانشگاه "تیلابری" نیجر که پیشنهاد دریافت کمک مالی از یونیسف برای مهرانه را داد، گفت: مردم زنجان آنقدر توانمند هستند که نیازی به دریافت کمک از یونیسف و سایر سازمانهای بینالمللی نداشته باشند ما در مقابل اعتماد مردم استان زنجان نسبت به مهرانه، سر تعظیم فرود مىآوریم و همبستگی مردم زنجان را به عنوان یک ارمغان متعالی به دنیا عرضه میداریم.
به گزارش روابط عمومی انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان زنجان، مهندس اصغر وثوق در بازدید رئیس دانشگاه "تیلابری" کشور نیجر و نماینده وزرای این کشور، رئیس انجمن پزشکان مسلمانان بدونمرز کشورهای آفریقایی، عضو هیئت از کلینیک تخصصی مهرانه اظهار کرد: با تمام احترامی که به دولت قائلیم باید عرض کنیم که از سال 85 تا به امروز حتی ریالی از دولت برای تشکیل، تجهیز و انجام خدمات مربوط به حوزه درمان و سایر مباحث دریافت نکردهایم.
مهندس وثوق ضمن تأکید بر لزوم صادر کردن فرهنگ مهرورزی مهرانه به نشست خود با آیتالله مکارمشیرازی اشاره کرد و افزود: با دیداری که با ایشان داشتم، آیتالله مکارم شیرازی تأکید داشتند که مهرانه میتواند سبب گسترش فرهنگ شیعه شود.
بنیانگذار انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان زنجان در مقابل رئیس دانشگاه "تیلابری" نیجر که پیشنهاد دریافت کمک مالی از یونیسف برای مهرانه را داد ابراز کرد: مردم زنجان آنقدر توانمند هستند که نیازی به دریافت کمک از یونیسف و سایر سازمانهای بینالمللی نداشته باشند ما در مقابل اعتماد مردم استان زنجان نسبت به مهرانه، سر تعظیم فرود مىآوریم و همبستگی مردم زنجان را به عنوان یک ارمغان متعالی به دنیا عرضه میداریم.
وی جلوگیری از ابتلای یک میلیون و 200 هزار شهروند زنجانی به بیماری سرطان را از رسالتهای مهم و اصلی مهرانه عنوان کرد و با اشاره به مساعدتهای 100 هزار خیر این انجمن در استان افزود: مهرانه به پشتوانه این مردم خدمات باکیفیت را به بیماران مبتلا ارائه میدهد.
** مهرانه نه تنها برای ایران، بلکه برای کل دنیاست
رئیس دانشگاه "تیلابری" کشور نیجر و نماینده وزرای این کشور نیز با اعلام اینکه من تحصیلکرده آمریکا هستم و اعتراف میکنم در آمریکا هم مرکزی به این زیبایی وجود ندارد، از خدمات بنیانگذاران، خیران و دستاندرکاران مجموعه مهرانه قدردانی کرد.
ممدو سینی مایگا ضمن درخواست برای عضویت در مهرانه، خدمات و رسالتهای این انجمن فراتر از کمکهای مالی خیران را بسیار باارزش خواند و گفت: این مرکز نه تنها برای کشور ایران بلکه برای کل دنیاست.
رئیس دانشگاه "تیلابری" کشور نیجر و نماینده وزرای این کشور با طرح سئوالی مبنی بر پذیرش بیماران آفریقائی در کلینیک تخصصی مهرانه از مسئولان انجمن عنوان کرد: البته این مهم نیازمند رایزنی و هماهنگی بیشتری است.
** مهرانه از تأثیرگذارترین تشکلهای مردمنهاد است
رئیس انجمن پزشکان مسلمان بدون مرز کشورهای آفریقائی نیز در این بازدید با اعلام اینکه تمام سازمانهای مردم نهاد توسط مردم اداره میشود، ابراز کرد: باید اعتراف کنم که مهرانه یکی از تأثیرگذارترین مراکز مردمی است.
دکترمسعود چینیگرزاده با بیان اینکه با دیدن مهرانه به خودم امیدوار شدم، ادامه داد: امیدوارم در سفرهای بعدی تمامی بخشهای مهرانه طبق آنچه که در قالب چشمانداز این انجمن مطرح شد را به صورت تکمیل شده ببینم.
دکتر چینیگرزاده با اشاره به اعزام پزشکان متخصص از ایران به سفر 10 روزه به کشورهای آفریقائی، این مهم را در راستای نگاه انساندوستانه مردم ایران به کل جهان تعبیر کرد.
مسئول کلینیک تخصصی مهرانه نیز در این بازدید با بیان اینکه در ساخت این کلینیک از تکنیکهای به روز دنیا استفاده شده است، خاطرنشان کرد: در مرکز رادیوتراپی مهرانه درمان پیچیده و دقیق سرطان توسط متخصصان امر و کادر درمانی مجرب انجام میگیرد.
مهندس جواد گرانمایه با اشاره به ارائه خدمات رایگان به بیماران ایرانی و غیرایرانی در مرکز رادیوتراپی مهرانه افزود: بیمارانی که از نظر قانون جمهوری اسلامی منعی برای حضور در کشور نداشته باشند نیز تحت پوشش خدمات درمانی رایگان رادیوتراپی مهرانه قرار میگیرند.